Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 21 позачергової сесії Баландинської сільської ради»

Кількість переглядів: 151
Скликання: 7 скликання
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 21.08.2020
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 21 позачергової сесії Баландинської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Поіменне голосування 21 позачергової сесії Баландинської сільської ради (6.75 МБ)

На порядку денному було розглянуто наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2019 № 14- 7/VII «Про місцеву Програму «Турбота» на 2020 рік» (із змінами та доповненнями внесеними рішенням сесії сільської ради № 16-8/VII від 24.03.2020 року).

 2. Про внесення змін до рішення сільської ради № 14-28/VII від 24.12.2019 року «Про  бюджет Баландинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (із змінами та  доповненнями внесеними рішеннями сесій сільської ради № 15-8/VII від 12.02.2020 року,  № 16- 9/VII від 24.03.2020 року, № 17-11/VII від 14.05.2020 року, № 19-15/VII від 25.06.2020 року ). 

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земемельної    ділянки  для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі зі зміною цільового  призначення.

4.Про вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання  земельних  ділянок  площею 8,8966 га   для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту   с.Баландине.        

6.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання   земельних ділянок  площею 10,0228 га  для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту   с.Баландине.

7. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Гавриленко Л.М.

8. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Гетьман Л.І.

9. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Моцар В.Г.

10. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Щокань Н.Д.

11. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Гетьман В.Ю.

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Старобор М.М.

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Улан Л.М.

14. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Цвіркун О.П.

15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Діхтяренко К.Л.

16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Гавриленко О.І.

17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Куліковській К.В.

18. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Наздренко О.В.

19. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр.Ульяненко Н.І.

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності у власність гр. Гордієнко О.А.

21. Про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення і власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Чистяковій М.В.

22. Про надання дозволу на  розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 1,0000 га за межами населеного пункту с.Олянине.

23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 2,00 га за межами населеного пункту с.Баландине.

24.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 4,00 га за межами населеного пункту с.Баландине.

25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для сінокосіння гр. Чумаку В.П.

26. Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби

27. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в користування на умовах оренди земельну ділянку сільськогосподарського призначення для городництва гр. Гетьман М.О.

28. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в користування на умовах оренди земельну ділянку сільськогосподарського призначення для городництва гр. Гребенюк М.І.

29. Про розгляд заяви гр. Миколенко Г.Л. жительки села Коханівка.

30. Про розгляд заяви гр. Махинька С.В. жителя села Коханівка.

31. Про розгляд заяв громадян села Коханівка щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

 


« повернутися до всіх документів


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua