Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 23 позачергової сесії Баландинської сільської ради»

Кількість переглядів: 149
Скликання: 7 скликання
Сесія: 23 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 12.10.2020
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 23 позачергової сесії Баландинської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Поіменне голосування 23 позачергової сесії Баландинської сільської ради (10.36 МБ)

На порядку денному  23 позачергової сесії Баландинської сільської ради було розглянуто наступні питання:

1.Звіт про виконання сільського бюджету Баландинської сільської ради за 9 місяців 2020 року.

2.  Про внесення змін до рішення сільської ради № 14-28/VII від 24.12.2019 року «Про  бюджет Баландинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (із змінами та доповненнями внесеними рішеннями сесій сільської ради № 15-8/VII від 12.02.2020 року, № 16-9/VII від 24.03.2020 року, № 17-11/VII від 14.05.2020 року, № 19-15/VII від 25.06.2020 року,  № 21-2/VII від 21.08.2020 року). 

3. Про скасування рішення сільської ради № 21-3/VII від 21.08.2020 «  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки та надання в оренду земельної ділянки  для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі зі зміною цільового призначення.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для будівництва та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі зі зміною цільового призначення.

5. Про вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

6. Про внесення змін до рішення сільської ради  № 12-14/VII від 28.11.2019 «Про   вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок».

7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Плаксій С.В..

 8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Моцар О.І..

9.  Про внесення змін до рішення сільської ради № 22-18/VII від 18.09.2020 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Нерух Т.І.».

10. Про внесення змін до рішення сільської ради № 6-31/VII від 17.05.2019 «Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у приватну власність гр. Cкіцько О.В.».

11. Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  землі запасу за межами населеного пункту с. Баландине.

12. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки за межами населеного пункту с. Баландине.      

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею приватну власність гр. Миколенко  Г.Л..

14. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Громадській Н.Є..

15. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Погорілій О.М..

16. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Ювшин В.С..

17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Миколенко Ю.В..

18. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Миколенку Б.О..

19. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Гордієнко К.В..

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення  комунальної  власності  гр. Махинько В.Д..

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної  ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка ) та безоплатну передачу гр. Комірній Є.І..

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності у власність гр. Ноздренку О.І..

23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського   призначення  комунальної   власності   у   власність гр.  Підмогильному В.І..

24.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Бабенку О.П..

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Гетьман К.І..

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності у власність для ведення особистого селянського гр. Куліковській К.В..

27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Гавриленку О.І..

28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Ноздренко О.В..

29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Гавриленко Л.М..

30.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Діхтяренко К.Л..

31.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки  комунальної власності  у власність для ведення особистого  селянського гр. Цвіркун О.П..

32.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Улан Л.М..

33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого  селянського гр. Старобор М.М..

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Гетьман В.Ю..

35.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Щокань Н.Д..

36.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки   комунальної власності  у власність для ведення особистого  селянського гр. Моцар В.Г..

37.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого  селянського гр. Гетьман Л.І..

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Ульяненко Н.І..

39.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності  у власність для ведення особистого селянського гр. Гетьману М.О..

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Позняк Н.М..

41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Білоус Л.Е..

42. Про розгяд заяви гр. Городиського  О.А. жителя с.Баландине.

43. Про розгляд заяви ТОВ «АГРОКОІНВЕСТ-ЦЕНТР».

44. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в користування на умовах оренди  земельної  ділянки для городництва  гр. Замогильному С.П.  за межами населеного пукту с.Катеринівка.

45. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в користування на умовах оренди  земельної  ділянки для городництва  гр. Денисенку М.П.  за межами населеного пукту с.Катеринівка.

46. Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельних ділянок  землі запасу за межами населеного пукту с.Коханівка.

47. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у  приватну власність гр.Мельник Л.В..  

48. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у  приватну власність гр.Бережній Н.М..

49. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з послідуючою передачею  у  приватну власність гр. Миколенку В.Б..

50. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр.Миколенку О.П..

51. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у  приватну власність гр. Кузяві  Л.В..

52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення  у  комунальної власності гр. Марченко В.А..

 

 

 


« повернутися до всіх документів


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua