Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Поіменне голосування №- «Відомості про поіменне голосування 24 позачергової сесії Баландинської сільської ради ОТГ VII скликання.»

Кількість переглядів: 125
Скликання: 7 скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 22.10.2020
Номер документу: -
Назва документу: Відомості про поіменне голосування 24 позачергової сесії Баландинської сільської ради ОТГ VII скликання.
Прикріплені файли:
  1. Відомості про поіменне голосування 24 позачергової сесії Баландинської сільської ради ОТГ VII скликання. (6.18 МБ)

На порядку денному 24 позачергової сесі Баландинської сільської ради було розглянуто наступні питання:

1. Про внесення змін до рішення сільської ради № 14-28/VII від 24.12.2019 року «Про  бюджет Баландинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (із змінами та доповненнями внесеними рішеннями сесій сільської ради № 15-8/VII від 12.02.2020 року, № 16-9/VII від 24.03.2020 року, № 17-11/VII від 14.05.2020 року, № 19-15/VII від 25.06.2020 року,  № 21-2/VII від 21.08.2020 року, № 22-4/VII від 18.09.2020 року, № 23-2/VII від 12.10.2020 року).

2.Про вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проектуземлеустрою щодо відведення земельних ділянок

3.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шульзі Т.С.

4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр. Шаповалу В.Л.

5.  Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення площею 3,3430 га за межами с.Баландине

6. Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення площею 2,0000 га за межами с.Баландине

7.  Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельної ділянки земель  сільськогосподарського призначення резервного фонду за межами населеного пукту с.Баландине.

8. Про надання дозволу на розробку технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кириченко Л.Є.

9.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Ноздренку І.В.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Гребенюку М.М.

11.  Про передачу  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Мілован Ю.І.

12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Миколенко Ю.В.

 13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Миколенку Б.О.

 14.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Ювшин В.С.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Гордієнко К.В.

 16.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Роздобудьку О.В.

17.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Чистякову В.М.

18.Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Улан В.Я.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкисільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Улан В.Я.

20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності у власність гр. Шинкаренко Н.В.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шинкаренко Н.В.

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Бабенко П.О.

23. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Бабенко Т. О.

24. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Конюшенко І.О.

25. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Конюшенку О.А.

26. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Конюшенко М.М.

27. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Гречці В.Ф.

28. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Гордієнку В.А.

29. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Гетьману О.М.

30.  Про внесення змін до договору  оренди землі від 04.01.2012 р. зареєстрованого 14.05.2012р. СФГ « Обрій»

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Кузяві Л.В.

32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Мельник Л.В.

33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Миколенко О.П.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності гр. Миколенко Г.Л.

35.  Про передачу у власність земельної ділянки  для надання послуг у сільському господарстві ТОВ « АГРОКОМІНВЕСТ-ЦЕНТР»

 

 

 


« повернутися до всіх документів


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua