Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

24.07.2020 року відбулась 20 позачергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ.

Дата: 24.07.2020 13:49
Кількість переглядів: 223

24.07.2020 року відбулась 20 позачергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ.

На порядку денному було розглянуто наступні питання:

  1. Про вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  2. Про розгляд заяви гр. Мальованого С.О.жителя м. Черкаси.
  3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Підмогильному В.І..
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Пилявській М.Є..
  5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ворожбицькому А.І..
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Пономаренко О.С..
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чистякову В.М..
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування наумовах оренди гр. Яловенко Р.О..
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування наумовах оренди гр. Мальованому О.В..
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування наумовах оренди гр. Мальованій А.І..
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування наумовах оренди гр. Бобрун Л.І..
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення  гр. Дриженку М.А.. 
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність гр. Гавриленко Л.І..
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,2701 га у власність гр. Гавриленко Л.І..
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності гр. Чубановій Т.М..
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності гр. Романченку С.І..
  17. Про затвердження   технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки резервного фонду за межами населеного пукту с. Баландине.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою   щодо об’єднання земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пукту с. Баландине.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 5,0901 га та передачу їх в оренду ТОВ «Олімп».
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею   у приватну власність гр. Гордієнку О.А..
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Бабенку О.П..
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею  у приватну власність гр. Гетьман К.І..
  23. Про надання згоди на виготовлення  технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки площею 10,0228 га за межами населеного пункту с. Баландине.
  24. Про надання згоди на виготовленн технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 8,8966 га за межами населеного пункту с. Баландине.
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за межами населеного пункту с. Коханівка.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення  гр. Замогильному С.П..
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  зі зміною цільового призначення  гр. Денисенку М.П.. 
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права сервітуту по Баландинській сільській раді в межах населеного пункту с. Катеринівка.
  29. Про внесення змін до рішення сільської ради №19-49/VII від 25.06.2020 “Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 6,00 га за межами населеного  пункту с.Баландине”.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення  загальною площею 14,9789 га за межами  с.Баландине.
  31. Про внесення змін до рішення сільської ради  № 14-22/VII від 24.12.2019 року «Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утриманні Баландинської сільської ради на 2020 рік».

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua