Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Поіменне голосування №- «Поіменне голосування 17 позачергової сесії Баландинської сільської ради»

Кількість переглядів: 750
Скликання: 7 скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Поіменне голосування
Дата: 14.05.2020
Номер документу: -
Назва документу: Поіменне голосування 17 позачергової сесії Баландинської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Поіменне голосування 17 позачергової сесії Баландинської сільської ради (6.22 МБ)

            Порядок денний  17 позачергової сесії 

1.  Про внесення змін до рішення сільської ради від 27.06.2019 року № 7-1/VII «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік».

2. Про погодження проекту регуляторного акта  «Про затвердження Порядку встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки».

3. Про погодження проекту регуляторного акта  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік».

4. Про погодження проекту регуляторного акта  «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік».

5. Про погодження проекту регуляторного акта  «Про встановлення ставок на єдиний податок, акцизний податок, транспортний податок на 2021 рік».

6. Про погодження проекту регуляторного акта  « Про затвердження Правил благоустрою території Баландинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021-2022 роки».

7. Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.01.2019 року № 2-11/VII «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Баландинської сільської ради на 2019-2022 роки».

8. Про надання субвенції Телепинській АЗПСМ.

9. Про надання субвенції Управлінню соціального захисту населення Кам’янської  районної державної адміністрації Черкаської області.

10. Про надання субвенції  Службі у справах дітей  Кам’янської  районної державної адміністрації Черкаської області.

11.  Про внесення змін до рішення сільської ради № 14-28/VII від 24.12.2019 року «Про  бюджет Баландинської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (із змінами та доповненнями внесеними рішенням сесії сільської ради № 15-8/VII від 12.02.2020 року). 

12. Про вилучення земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки гр. Іщук С.В..

14. Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди  гр. Роздобудько О.В..

15.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  для ведення товарного   сільськогосподарського виробництва гр. Лисенко З.Л..

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності гр. Коваленку С.С..

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у  власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності гр. Кравченку Д.О..

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності гр. Біловусу Д.А..

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності у власність гр. Сторчеусу Ю.С..

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки   комунальної власності у власність  гр. Делявській Ю.М..

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загальною площею 6,9042 га та передачу їх в оренду ТОВ «АГРОПЛЮС2006».

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Олянине.

23. Про внесення змін до договору оренди землі від 19.02.2018 р. ТОВ «Затишок».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua