Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Баландинська громада» (код ЄДРПОУ: 34176425) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Баландинська територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Новини громади

Дата: від до Скинути

Відбулась 8 позачергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ.

11.07.2019 року відбулась 8 позачергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ. На порядку денному було розглянуто наступні питання: 1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб ( в межах населеного пункту) c.Коханівка.

10:35 12.07.2019

Випускний вечір

28 червня 2019 року о 2030 в Баландинській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів Баландинської сільської ради Кам’янського району Черкаської області відбувся випускний вечір

12:20 09.07.2019

До Дня народження!

        Виконавчий комітет Баландинської сільської ради об’єднаної територіальної громади та депутатський корпус щиро вітають з Днем народження: Підсобного працівника ДНЗ «Ромашка» Кучеренка Володимира Олександровича; Касира Баландинської сільської ради Щокань Наталію Дмитрівну;     Депутата Баландинської сільської роди Оскому Віру Василівну; Начальника відділу організаційної та кадрової роботи Баландинської сільської ради Сторчеус Аллу Петрівну; Водія пожежної команди Самодригу Олександра Степановича; Вчителя з початкової освіти Баландинської ЗОШ I-III ступенів Конюшенко Марію Макарівну; Прибиральницю сільського будинку культури с. Коханівка Волощук Галину Іванівну; Робітника з комплексного обслуговування та ремонту будівель Баландинської ЗОШ I-III ступенів  Телевного Сергія Миколайовича!          Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, щастя, творчої наснаги і оптимізму, незгасної енергії та наполегливості. Нехай родинна злагода, добробут і здоров’я усіх членів Вашої родини забезпечать Вам душевний спокій та гарний настрій!

09:23 01.07.2019

Відбулась 7 чергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ.

27.06.2019 року відбулась 7 чергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ. На порядку денному було розглянуто наступні питання:  1. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік.

13:01 27.06.2019

Останній дзвінок

          Неймовірно швидко спливає час. І для тих, хто хотів би його затримати, хоча б на ту ж мить, що стала найпрекраснішою, і для тих, хто підганяє дні та роки, аби швидше подорослішати. Пташенята, як ведеться, оперюються і лишають батьківське гніздечко заради самостійного польоту. От і в Баландинській ЗОШ I-III ступенів для учнів та учнів випускного класу 31 травня 2019 р. відбулося Свято останнього дзвоника.

16:07 01.06.2019

До Дня народження!

      Виконавчий комітет Баландинської сільської ради об’єднаної територіальної громади та депутатський корпус щиро вітають з Днем народження: пожежного-рятувальника, місцевої пожежної команди - Телевного Сергія Анатолійович!       

09:35 31.05.2019

Відбулась 6 позачергова сесія Баландинської сільської ради VII скликання

17.05.2019 року відбулась 6 позачергова сесія VII скликання Баландинської сільської ради ОТГ.   На порядку денному було розглянуто наступні питання: 1. Звіт про виконання сільського бюджету об’єднаної територіальної громади за перший квартал  2019 року.

14:58 17.05.2019

До Дня народження!

      Виконавчий комітет Баландинської сільської ради об’єднаної територіальної громади та депутатський корпус щиро вітають з ювілеєм до Дня народження Баландинського сільського голову Моцара Миколу Михайловича! Шановний Микола Михайлович!   Прийміть найкращі привітання з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Баландинської об’єднаної територіальної громади, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

10:06 16.05.2019


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua